Viden om - Fordøjelsessystemet

Danskernes kostvaner

Generelt indeholder en dansk families kost alt for meget fedt og for få kulhydrater i forhold til den anbefalede energifordeling.

I gennemsnit indeholder den 34 % fedt og 47 % kulhydrat hvor tallene burde være højst 30 % fedt og 55-60 % kulhydrat. Dog er tallene de seneste begyndt at gå den rigtige vej.
Send med mailBlog om dette!Del på XDel via FacebookDel på Pinterest

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Start
Abonner på: Opslag (Atom)

Sider

  • Forside
  • Hvad bruger vi vores fordøjelsessystem til?
  • Sådan fordøjer vi en burger
  • Følg turen rundt i fordøjelsessystemet, og se, hvad der sker!
  • Kapillærgangen
  • Fedtsyrer
  • Forsøg om fordøjelsen af proteiner
  • Forsøg om fordøjelsen af fedt
  • Råd & Myter
  • Kost & Sundhed
  • Vitaminer & Mineraler
  • Hvad er BMI?
  • Danskernes kostvaner
  • Når det unormale bliver normalt
  • Kulhyrater
  • Forhøjet blodtryk
  • Diabetes
  • Forhøjet kolesteroltal

Søg i denne blog

Om os

Unknown
Vis hele min profil

Blog-arkiv

  • ▼  2014 (18)
    • ▼  februar (17)
      • Forhøjet kolesteroltal
      • Diabetes
      • Forhøjet blodtryk
      • Kulhydrater
      • Fedtsyrer
      • Når det unormale bliver normalt
      • Danskernes kostvaner
      • Hvad er BMI?
      • Vitaminer & Mineraler
      • Kost & Sundhed
      • Råd & Myter
      • Forsøg om fordøjelsen af fedt
      • Forsøg om fordøjelsen af proteiner
      • Kapillærgangen
      • Følg turen rundt i fordøjelsessystemet, og se, hva...
      • Sådan fordøjer vi en burger
      • Følg turen rundt i fordøjelsessystemet, og se, hva...
    • ►  januar (1)
Simple tema. Leveret af Blogger.